Понедiлок: ( ккал:1608; Б:111; Ж:41; У:198; )
1. Яйце пашот із хамоном на тості
2. Млинцi iз сиром та шпинатом
3. Тальятеле у вершковому соусі з індичкою та білими грибами
4. Курячий стейк з маслинами на подушцi зi свiжого шпинату
5. Салат із слабосолоним лососем та руколою
Вiвторок: ( ккал:1594; Б:102; Ж:58; У:159; )
1. Скрембл із креветками та руколою
2. Сирники з ягiдним джемом
3. Молода картопля з грибами-гриль та фiле сiбаса
4. Овочi-гриль та теляча вирiзка
5. Салат "Цезар" з куркою та сиром Пармезан
Середа: ( ккал:1581; Б:109; Ж:67; У:128; )
1. Шоколадні млинці з медом
2. Салат капрезе з соусом песто
3. Локшина соба з креветками та овочами
4. Кiш з iндичкою та сиром
5. Кукурудза-гриль та філе судака
Четвер: ( ккал:1589; Б:83; Ж:53; У:198; )
1. Фріттата з овочами та стручковою квасолею
2. Мелт із індичкою та сиром Чеддер
3. Гречана каша з тушкованою яловичиною у томатному соусі
4. Салат з качкою та руколою у ягідному соусі
5. Спагетті Болоньєзе з індичкою
П'ятниця: ( ккал:1589; Б:104; Ж:64; У:171; )
1. Бургер з індичкою та сиром Чеддер
2. Ciк холодного вiджиму
3. Картопляне пюре та бефстроганов з яловичини
4. Стейк лосося на подушці із шпинату
5. Зелений салат з бобами едамаме
Субота: ( ккал:1603; Б:108; Ж:66; У:179; )
1. Яблучний штрудель
2. Салат із креветкою та авокадо
3. Яєчна локшина з кроликом та яйцем у соусі унагі
4. Млинці з сиром Філадельфія та слабосолоним лососем
5. Філе дорадо зi спецiями та кіноа
Недiля: ( ккал:1610; Б:111; Ж:69; У:183 )
1. Омлет із сиром гауда та баликом
2. Брускета з сиром Філадельфія та яловичиною
3. Бiлий рис з куркою у соусi карi
4. Креветки на шпажці з руколою
5. Фiле тунця з лаймом та булгур